J JamesTjar New Member Joined Apr 10, 2025 Messages 3 Reaction score 0 Cars Lucid Thursday at 7:00 AM #1 Grateful to get a referral code as I apply for my new Lucid!
O openball Active Member Verified Owner Joined Oct 23, 2022 Messages 283 Reaction score 121 Location Maryland Cars Touring, X6 Thursday at 7:06 AM #2 Here you go VEDHQSX8 Design Your Lucid Air | Lucid Motors Design your award-winning Lucid Air electric car. Build and price a Lucid Air Grand Touring, Touring, or Pure. lucidmotors.com Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate
Here you go VEDHQSX8 Design Your Lucid Air | Lucid Motors Design your award-winning Lucid Air electric car. Build and price a Lucid Air Grand Touring, Touring, or Pure. lucidmotors.com Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate
Westchester Air Member Verified Owner Joined Mar 7, 2025 Messages 95 Reaction score 114 Referral Code 8W0TRV52 Thursday at 7:06 AM #3 Feel free. Never used! Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate. https://lucidmotors.com/configure?referralCode=8W0TRV52
Feel free. Never used! Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate. https://lucidmotors.com/configure?referralCode=8W0TRV52
J JamesTjar New Member Joined Apr 10, 2025 Messages 3 Reaction score 0 Cars Lucid Thursday at 7:08 AM #4 Many thanks!
S Sid432 Active Member Joined Jun 5, 2022 Messages 724 Reaction score 477 Location New Jersey Cars AT | Q5 | MDX | MURANO Referral Code X1VWPQ1V Thursday at 7:19 AM #5 Here you go. Welcome to the club https://www.lucidmotors.com/configure?referralCode=X1VWPQ1V
J jjm-pgh New Member Joined Feb 4, 2025 Messages 4 Reaction score 1 Cars 2025 Air Touring Referral Code XSUQFOM0 Thursday at 7:44 AM #6 Sharing my love for Lucid Design Your Lucid Air | Lucid Motors Design your award-winning Lucid Air electric car. Build and price a Lucid Air Grand Touring, Touring, or Pure. lucidmotors.com Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate.
Sharing my love for Lucid Design Your Lucid Air | Lucid Motors Design your award-winning Lucid Air electric car. Build and price a Lucid Air Grand Touring, Touring, or Pure. lucidmotors.com Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate.
J JamesTjar New Member Joined Apr 10, 2025 Messages 3 Reaction score 0 Cars Lucid Thursday at 8:04 AM #7 openball said: Here you go VEDHQSX8 Design Your Lucid Air | Lucid Motors Design your award-winning Lucid Air electric car. Build and price a Lucid Air Grand Touring, Touring, or Pure. lucidmotors.com Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate Click to expand... Thank you very much.
openball said: Here you go VEDHQSX8 Design Your Lucid Air | Lucid Motors Design your award-winning Lucid Air electric car. Build and price a Lucid Air Grand Touring, Touring, or Pure. lucidmotors.com Use my referral link to buy the award-winning Lucid Air and get up to $1,250 vehicle discount or rebate Click to expand... Thank you very much.